fbpx
Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Improkruháč | Otevřený trénink improvizace

Event Series Event Series (See All)

3. ledna 2024 | 18:30 21:00

750Kč 2,5 hodiny tréninku pod vedením improlektora v malé skupině. První vstup pro nováčky zdarma na zkoušku.

Naskočte do rozjetého vlaku spontánnosti a radosti! Vyzkoušejte první lekci zdarma.

Improkruháč – jedinečný, otevřený 2 hodinový trénink improvizace, který vám pomůže objevit kouzlo principů vhodných nejen na prkna, která znamenají svět, ale i při prezentace, týmovou komunikaci a pro nalezení vlastního klidu a sebedůvěry. Připravte se na neuvěřitelnou cestu, která vás naučí naslouchat, spolupracovat a užívat si přítomný okamžik s hravostí a radostí z dětství.

Nenechte se odradit svou nezkušeností či obavami – respektujeme úroveň vaší připravenosti a odvahy experimentovat. Společně se ponoříme do základních principů improvizace a postupně odstraňovat nánosy výchovy, vzdělávacího i pracovního systému, které nás možná až příliš zkrotily nebo donutily cítit se jako na bitevním poli.

Pro koho?

  • Pro všechny, co si chtějí trénink improvizace vyzkoušet.
  • Pro ty, co nevědí, jestli můžou chodit pravidelně, a tak prostě dorazí, jen když se jim to bude hodit.
  • Pro pravidelné účastníky semestrálních kurzů jako náhradní hodiny.

Výhody otevřeného tréninku improvizace

Ve skupině budete společně trénovat cvičení a hry s lidmi jako jste vy. Můžete dorazit, kdy budete chtít a společně si užít zábavu a prožívání přítomného okamžiku naplno. Pokud budete mít pocit, že chcete pravidelně pokračovat, můžete se později zařadit do víkendových uzavřených skupin, kde se postupuje rychleji vzhledem k rychlejšímu napojení známých tváří a delšímu tréninku a rozehrajete to na plno.

Proč si vybrat právě Improkruháč?

  1. Objevte svět spontánnosti: Necháme se unášet přítomným okamžikem a vrátit se k hravosti a radosti z dětství.
  2. Získejte sebejistotu v nenadálých situacích: Základní principy improvizace vám pomohou hledat jistotu i v těch nejnečekanějších momentech života.
  3. Posilujte své sociální dovednosti: Kurz vám pomůže rozvíjet laskavost, respekt a spolupráci s ostatními účastníky.
  4. Bezpečné a podporující prostředí: V malé skupině maximálně 10 osob budete mít dostatek prostoru pro osobní růst a zároveň pocit bezpečí a vzájemné úcty.
  5. Flexibilní harmonogram: Tréninky se konají ve vybraných dnech dle kalendáře s rezervacemi, takže si můžete vybrat termín, který vám nejlépe vyhovuje a čerpat zakoupený kredit.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost objevit svět improvizace a obohatit svůj život novými zkušenostmi, dovednostmi a radostí! Přidejte se k nám na Improkruháči ještě dnes a brzy zažijte, jaké to je žít plně a autenticky bez souzení a omezení. Navíc první vstup máte zdarma na zkoušku.

Jak a proč?

  • Není třeba přemýšlet nad tím, co říct.
  • Je úplně v pořádku, že budeme dělat chyby.
  • Základní dovedností v tréninku je laskavost a respekt k sobě i druhým
  • 2 hodiny garance slušnosti a vzájemné úcty

Improvizační kurzy vám napomohou v bezpečném prostředí malé skupiny maximálně 10 osob zažít svět tak, jak byste jej chtěli zažívat i v reálném životě. S respektem, s radostí, autenticky a bez souzení. Trénink chce samozřejmě pravidelnost, a tak se bude opakovat ve vybraných středách období březen až květen dle kalendáře s rezervacemi, pokud budete mít prostor a čas.

TRENÉR NA ZMĚNU

Jaroslav Fabián se věnuje divadelní improvizaci již řadu let a je spoluzakladatelem a principálem improvizační skupiny Nepřipravení. Společně s přáteli každý týden věnuje improvizačním tréninkům a seberozvoji v této oblasti minimálně 4 hodiny a pravidelně vystupuje s improvizační show, zápasy nebo s long-formami na prknech oblastních divadel. Při větších skupinách než 10 účastníků spolupracuje v tandemu se zkušenými lektorkami improvizace pro zvládnutí individuálního přístupu a ošetření procesů ve větší skupině. Současně je PCC kouč s tréninkem v oblasti týmového koučování. Více: Zkušenosti a kvalifikace

Jak si zajistit místo na tréninku improvizace?

REZERVUJTE SI VČAS A DOPŘEDU místo na tréninku. Každý termín je limitován počtem účastníků.

    Místo konání

    Trenérna se nachází v prostoru na změnu Vím, co chci s možností parkování automobilu ve dvoře objektu. MHD dopravní spojení: Stanice metra B Černý Most odjezdy autobusů z nástupiště č. 15 směr Horní Počernice, a to všechny autobusy jedoucí přes stanici Na Kovárně (cca 100 m zpět k Praze a doprava) nebo stanice Třebešovská (přes park cca 250 m a přejít ulici Náchodská). Fanoušci vlakové dopravy mohou využít častého spoje do Nádraží Horní Počernice s přestupem na autobus nebo krásnou procházkou 1 km k trenérně Vím, co chci. Mapa níže a navigace jistě poslouží všem.

    Plkovská 132/13
    Praha 9, Česká republika 19300 Česká republika
    + Google Mapa
    773123467
    View Místo konání Website